Software ontwikkeling β

1000 Feet specialiseert zich in maatwerkopdrachten voor software ontwikkeling in met name de financiële en administratieve sector. In bestandsconversies, het voorbereiden van 'ruwe' databestanden op het inlezen in managementinformatie, het pre- of postprocessen van bestanden voor repeterende datatransporten en in het her-inlezen van PDF bestanden is inmiddels de expertise aanzienlijk. De toolbox is in de loop der jaren gegroeid tot een bibliotheek waarmee snelheid gemaakt kan worden in ontwikkeltijd.

De eigen toolbox is grotendeels multi platform geschikt gemaakt en werkt voor VBA (MS Access, MS Excel), VBS (command line scripting) en VB (Visual Studio / Visual Basic). Op deze website zal een aantal van de componenten gepubliceerd worden voor hergebruik of voor opleidingsdoelen.

Door jarenlange ervaring in het ontwikkelen van MS Access toepassingen (Visual Basic for Applications - VBA) komt het ook voor dat uit de hand gelopen tools van een afdeling in onderhoud genomen worden na een grondige herziening van de knelpunten. Met meer dan 25 jaar ervaring in bouw en het beheren van systemen is onderhoudbaarheid (documentatie, traceerbaarheid) een belangrijk speerpunt.

Deze sectie kent als opbouw:

  • Applicaties - voor opdrachtgevers gemaakt, kort portfolio
  • Projecten / studies - deelontwerpen bruikbaar voor applicaties, studies of prototypes van applicaties
  • Componenten / modules - herbruikbare bouwstenen, verzameling van veel gebruikte functies die in meerdere projecten toepasbaar zijn
  • Technieken - de basis van automatisering, de start van software development en handige aha's, zoals het inlezen van een bestand in een database, het vergelijken van twee bestanden en het verwerken van alle bestanden vanaf een directory.

Contactgegevens

ing. JW (Jos) Verwijs

Asterdse Sluis 6

4823GL  BREDA

KVK Breda: 20096242

 

E: jos.verwijs <bij> 1000feet.com

 

Privacy statement

Support

Natuurlijk is er support voor projecten en de nazorgfase. Mocht u een vraag hebben over of problemen ondervinden met de opgeleverde projecten, maak dan een ticket aan op onze support pagina. We zullen zo snel mogelijk reageren. Veel gestelde vragen kunt u daar vinden in de Kennisbank.