Software ontwikkeling

Website ontwikkeling

Fotografie

Welkom bij 1000 Feet Internet Projects

Welkom bij 1000 Feet, een eenmansbedrijf voor het ontwikkelen van maatwerksoftware, kleine websites en (product-) fotografie voor websites of brochures. Op deze website geef ik een beeld wat ik als ICT-professional u kan bieden op het gebied van software ontwikkeling (geautomatiseerd gedrag), fotografie (beeld, vormgeving) en websites (de combinatie van vormgeving en 'gedrag').

Bij fotografie en website ontwikkeling kunt u een beeld krijgen van mijn portfolio. Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt, staan hieronder de contactgegevens.

Bij de sectie software ontwikkeling is er naast ruimte voor het portfolio ook ruimte voor het delen van kennis. Waar vroeger boeken de bronnen waren voor programmeurs, is Google nu de belangrijkste en snelste bron. Ik heb veel geleerd van anderen over de hele wereld en wil mijn ervaring en bouwstenen ook weer teruggeven aan anderen, beginners en professionals. Zeker nu de ICT sector steeds vroeger gepromoot wordt aan scholen, is het essentieel dat de basiskennis breed beschikbaar is en fouten niet opnieuw gemaakt hoeven worden :-). Daarna is het aan ieders eigen creativiteit om daar hele mooie dingen mee te maken.

 

 

Contactgegevens

ing. JW (Jos) Verwijs

Asterdse Sluis 6

4823GL  BREDA

KVK Breda: 20096242

 

E: jos.verwijs <bij> 1000feet.com

 

Privacy statement

Support

Natuurlijk is er support voor projecten en de nazorgfase. Mocht u een vraag hebben over of problemen ondervinden met de opgeleverde projecten, maak dan een ticket aan op onze support pagina. We zullen zo snel mogelijk reageren. Veel gestelde vragen kunt u daar vinden in de Kennisbank.