(product-) Fotografie

In deze tijd is beeldmateriaal als foto en film niet meer weg te denken. Beeld is ondersteunend aan het verhaal wat verteld wordt in bijvoorbeeld een blog, of is het juist het onderwerp zelf in webshops of bij evenementen. Inmiddels is de digitale fotografie op een hoog niveau gekomen en niet alleen in aantallen pixels. Voor websites specialiseert 1000 Feet zich in (ondersteunende) productfotografie van hoge kleurechtheid en zonder vertekening, gemaakt met een full frame camera (Canon 5D Mk II, 21Mp) en kwaliteitslenzen (Canon L-series).

Onder de naam 'looking Through One Eye', kortweg T1E, presenteer ik vrij werk en studies in een aantal thema's op een aparte website www.josverwijs.nl. Mijn eerste fototoestel kocht ik voor 10 gulden toen ik 11 jaar was en begon ik mijn ontdekkingstocht naar het vastleggen van beelden om ervaringen vast te houden of een verhaal te vertellen. 8 Camera's en 40 jaar verder ben ik geïntrigeerd door wat lichtval met kleuren doet en fotografeer ik graag details van het geheel (semi-macro) of juist het grote geheel (panorama's).

Contactgegevens

ing. JW (Jos) Verwijs

Asterdse Sluis 6

4823GL  BREDA

KVK Breda: 20096242

 

E: jos.verwijs <bij> 1000feet.com

 

Privacy statement

Support

Natuurlijk is er support voor projecten en de nazorgfase. Mocht u een vraag hebben over of problemen ondervinden met de opgeleverde projecten, maak dan een ticket aan op onze support pagina. We zullen zo snel mogelijk reageren. Veel gestelde vragen kunt u daar vinden in de Kennisbank.